Over de Happy Mail Club:

  • Als je nu lid wordt van de Happy Mail Club, krijg je direct toegang tot jouw Gratis Digitale Happiness Goodiebox! Wat hierin zit, is nog even geheim… dat zie je vanzelf 😉
  • Wekelijks ontvang je van mij een Happy Mail in jouw inbox – met allerlei verhalen, tips en gratis tools die je kunt gebruiken om jouw stress en gepieker te verminderen. En om lekkerder in jouw vel te zitten en meer te genieten van de kleine dingen in het leven!

Het doel van Happy Mail: jou blijer en gelukkiger maken door tips en tools te bieden!

Vul hier jouw gegevens in:

Wie ziet er achter de Happy Mail Club?

De Mindfulness Challenge Korte 5-Daagse Training

Mijn naam is Jamila Ekkel (psycholoog) en ik wéét hoe het is en hoe het voelt om je constant gestrest te voelen. Alsof je onder hoogspanning staat. Alsof iedere vezel in je lichaam schreeuwt: NEE, STOP!! Zelf ben ik een jaar of zes geleden ernstig burn-out geraakt. Ik kon niks meer – mijn spieren wilden niets meer. Volledig uitgeput was ik. Mijn concentratie was foetsie. Mijn geheugen was (tijdelijk) stuk. Ik kon helemaal niet meer doen wat ik wilde doen. 

En toen veranderde er iets: ik ging mindfulness doen in combinatie met positieve psychologie, CGT en ACT. Ik leerde om liever voor mezelf te zijn. Milder. Zonder dat op een zweverige manier te leren (want ik houd van lekker nuchter – doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg?). 

Ik leerde dat ik mijn grootste vijand was. Mijn eigen gedachten. En dat IK die gedachten maakte, niemand anders. Tuurlijk, de gedachten waren er doordat ik vervelende dingen had meegemaakt in mijn leven. Dingen, waardoor ik geloofde dat ik weinig waard was. Maar die situaties waren al voorbij – die waren niet meer aan de orde. Ik hield mezelf gevangen in mijn eigen gedachten. NIEMAND kon mij uit die gedachten trekken, behalve ikzelf. En ik had eindelijk weer die (gezonde) controle! Ik had mijn leven terug. Ik kon weer genieten!

Dat was een hele openbaring, kan ik je vertellen. En dit gun ik jou ook. Word nu lid van de Happy Mail Club, en ontvang allerlei tips, verhalen en tools waardoor je leert om lekkerder in jouw vel te zitten!