Welkom, mijn naam is Jamila Ekkel.


Ik ben Psycholoog NIP (opgeleid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen) en Mindfulness-therapeut (opleiding tot Mindfulness trainer bij het See-True Instituut). Daarnaast ben ik ook getraind in het geven van EMDR-therapie bij trauma.

Iedereen zal het beamen: het leven gaat niet altijd over rozen. Soms kun je het gevoel hebben enigszins vast te lopen in je leven. Wat je ook probeert, je komt er in je eentje niet altijd even goed uit. En dan kan een psycholoog of coach uitkomst bieden. Veel mensen zien er echter vaak als een berg tegenop, om aan de bel te trekken en hulp in te schakelen. Dat kan ik me ook goed voorstellen, maar laat ik je aan de andere kant een vraag stellen: als je een keuze kunt maken tussen maandenlang met je klachten rond blijven lopen en je rot voelen, of één keer door de zure appel heen te bijten en een geheel vrijblijvend, gratis, kennismakingsgesprek aan te gaan met mij (van 30 minuten), waar kies je dan liever voor?

Merk je dat je nogal somber kunt zijn? Verdrietig, boos of teleurgesteld in andere mensen? Of misschien heb je ergens in je leven een groot verlies geleden, ben je iemand kwijtgeraakt op wie je erg gek was. Wellicht heb je last van faalangst of een laag zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen. Of loopt de relatie met je partner niet zoals je graag zou willen. Je kunt altijd bij mij terecht, ongeacht je klachten, problemen of ervaringen. Of je nu jong bent of wat ouder, het maakt niet uit, iedereen is van harte welkom!

Scroll naar boven