Vaak STRESS en MOE?

Ontvang nu de GRATIS Stress-Checklist!

Regelmatig een gevoel van stress, opgejaagd zijn, of heb je vage lichamelijke klachten of vermoeidheid?
Maar heb je vaak het gevoel dat je geen grip hebt op je klachten? Dat je ‘maar wat aanmoddert’, hopende dat het over gaat? Dan is deze checklist voor jou.

Waarom een Stress-Checklist…?

  • Omdat je niet nóg meer stress en spanning wilt! Don’t need that sh*t in your life!! (En al helemaal geen overspannenheid, laat staan burn-out…)
  • Wanneer je de Checklist vaker doet, voorkom je dat de klachten erger worden!
  • Check vandaag nog hoe het ECHT met jou en je lichaam en hoofd gaat! Je krijgt meteen inzicht in jouw situatie. Dan pas kún je er ook echt iets mee: want hoe moet je dingen veranderen, als je je niet eens bewust bent van wat er met je gebeurt (en waarom)?!

Vul hieronder je gegevens in...

… als je direct wilt weten, hoe het er voor staat met jouw stressniveau:

PSYCHOLOOG & MINDFULNESS-TRAINER

Over mij, Jamila – 

Hey! Welkom. Mijn naam is Jamila Ekkel en ik ben psycholoog. Binnen mijn praktijk Younicare is het mijn missie om mensen te leren beter met stress om te gaan, minder zichzelf te veroordelen en liever naar zichzelf toe te worden. Zodat ze energieker worden, minder stress in hun hoofd en lijf hebben en bovendien meer genieten van de kleine dingen in het leven.

Inmiddels heb ik al veel mensen zoals jij geholpen bij het verminderen van allerlei stress- en burnout gerelateerde klachten. Met goed gevolg uiteraard 😉

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg…

– Albert Einstein

 

 … Met andere woorden: start vandaag nog met dingen veranderen in jouw leven! Want jij hebt de regie. Neem de touwtjes in handen met behulp van de Checklist!