De Mindfulness Challenge Korte 5-Daagse Training

De Mindfulness Challenge Korte 5-Daagse Training

In De Mindfulness Challenge Korte 5-Daagse Training neem ik je mee in de simpele, nuchtere wereld van de mindfulness. Want daar is namelijk niks zweverigs aan! 

In deze 5-Daagse Mindfulness Training leer je:

 • … hoe je mindfulness kunt toepassen in bijvoorbeeld het huishouden, of tijdens sporten, muziek luisteren of creatief bezig zijn.
 • … op een hele praktische, nuchtere manier mindfulness integreren in jouw leven.
 • … zónder extra tijd en energie te investeren, mindfulness een ‘way of life’ te maken!
 • … tools om meer energie te krijgen
 • … en meer te genieten van de kleine dingen in het leven!

Wat vinden anderen van de Training?

“Superbedankt voor de challenge week! Ik heb aan jouw challenge week meer gehad dan aan 1,5 jaar psychotherapie…..

Lieve Jamila, ik ken je nu al even maar toch heb je me verrast, vooral met jouw enthousiasme. Dat had ik je al geschreven en dat vond ik erg opvallend. Naar mijn mening had je het goed voor elkaar en goed voorbereid. Ik vond de lives, helaas maar 2x live erbij geweest, heel leerzaam. Een volgende keer hoop ik er weer bij te zijn want dit spreekt mij erg aan. Ondanks dat ik al iets weet over mindfulness en er dagelijks iets mee doe, heb ik er weer veel van opgestoken. Het was helder, goed te volgen en naar mijn mening zéker voor herhaling vatbaar. Tot in augustus bij de volgende lives! Ik kijk er naar uit. Lieve groetjes, Petra.

Jammer dat je niet in Zuid Limburg zit…. dan kwam ik bij je in training… ik vond het super relaxed.. je gaf de individuele deelnemers aandacht, haakte in op vragen, gaf je eigen ervaringen, hebt goed uitgelegd, goed samengevat…

Ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen, door deze challenge ben ik weer in aanraking ben gekomen met Mindfulness op een nuchtere en makkelijk toe te passen manier. Het heeft me weer bewust gemaakt om de kleine dingen met volle aandacht te doen om zo ook weer te gaan leren om echt te voelen. Ook was je zelf super enthousiast en stak je tijd en aandacht in de Facebookgroep en de challenge! Dus voor iedereen aan te raden!

Jamilla legt op sobere en praktische wijze uit hoe je korte oefeningen kan integreren in je dagelijkse leven. Ze spreekt uit ervaring en maakt op leuke manier contact. Ze heeft super veel werk in de challenge gestoken en ik voel me een mazzelaar dat ik dat allemaal zomaar kreeg.

“De challenge is een goede opstap naar meer mindful leven. Het laat je zien dat je in alle aspecten van het leven meer bewust kunt zijn, meer kunt genieten, en ook meer los kunt laten (milder naar dingen kunt kijken). Je krijgt veel tips die je direct kunt toepassen.”

In de challenge heb ik weer nieuwe dingen geleerd over wat mindfullness voor je kan doen. Op kleine dingen letten en die bewust uitvoeren of ervaren, daar hoef je niet eens een halfuur tot een uur meditatie voor uit te trekken. Jamila neemt je er op een fijne, losse en interactieve manier mee doorheen. Toffe challenge dus!

oprecht! Deelt alles op een prettige niet neppe of verkopende manier. Veel viel op zijn plek en ik heb heel veel aan deze challenge gehad! ❤

Heel fijn! Veel nuttige tips en wat mij het meest aansprak was dat ik er precies uit kon halen wat voor mij werkt. De concrete tips per thema waren bijvoorbeeld heel fijn, ik schreef de tips die voor mij gaan werken op maar voelde geen druk om per se alles te doen. Net zoals bij de meditaties, het is totaal oke om een dag minder focus te hebben en dat zei je vaak, heel fijn.

Wat krijg je in de Mindfulness Training:

 1. Een volledig werkboek in .PDF, dat je kunt printen en invullen
 2. Oefeningen en meditatie-downloads (zodat je die overal en altijd kunt luisteren en doen)
 3. Levenslang toegang tot de training in mijn beveiligde online portaal!
 4. 5x Video’s van +/- 45-60 minuten, waarin ik je uitleg geven over mindfulness met betrekking tot: dagelijkse taken, communicatie, mindfulness in relaties, op werk, eten/drinken (ook emotie-eten!), beweging, creativiteit en muziek.
 5. E-mail ondersteuning (je krijgt 5 dagen lang een mail van mij)
 6. BONUS: Ieder jaar in de zomer is er een LIVE-ronde van de Challenge! Wanneer je deze training aanschaft, mag je daar ieder jaar gratis aan meedoen! (Je ontvangt een e-mail zodra we starten.)
 7. BONUS: bonus-mail van mij, één week en twee weken na de Challenge. Om je een stok achter de deur te geven en te supporten 🙂 Soms is het lastig om een training zelf af te maken – en dat levert je dan niet op wat je wilt! Daarom mail ik je ook NA de Challenge nog, om te checken hoe het met je gaat en of het allemaal is gelukt. (Je hoeft het namelijk niet alleen te doen!)

Wie ben ik, you may ask? 

Hi! Mijn naam is Jamila Ekkel en ik ben Psycholoog NIP en erkend mindfulness therapeut. Sinds ruim zes jaar heb ik mijn eigen praktijk in Arnhem, waar ik (jonge) mensen help om minder te piekeren en dingen beter los te kunnen laten, zodat ze gelukkiger zijn en meer genieten van het leven! 

Ik vind het ontzettend belangrijk dat mensen weten dat mindfulness he-le-maal niet zweverig hoeft te zijn! Zelf dacht ik ooit óók zo (maar dat was puur omdat ik niet wist wat het precies inhield – altijd spannend om iets te proberen buiten je comfortzone). Maar ik beoefen inmiddels zelf al jaaaren mindfulness (zeker acht jaar), Heb minstens 1000+ uur meditatie-ervaring en kan jou dus ook uit eigen ervaring vertellen dat het niet spannend is en ook zeker niet zweverig of religieus. Iedereen kan mediteren!! 

Waarom geef je mindfulness niet eens een kans? De Mindfulness Challenge Korte 5-Daagse Training is precies wat de naam al zegt: lekker kort 😉 Zie ik je snel?

Liefs, xo,
Jamila.

De Mindfulness Challenge Korte 5-Daagse Training
De Mindfulness Challenge Korte 5-Daagse Training