Ik weet hoe het is...

Ach man toch… wat een ellende. Om constant van alles te vergeten, gestrest te zijn en niet meer tot rust te kunnen komen, je steeds maar gespannen te voelen, geen energie te hebben voor de dingen die je écht leuk vindt en wilt doen…

Geloof me, I’ve been there…

Ik heb zelf een aantal jaren geleden een burnout gehad (onder andere). Een flinke, ook nog eens. 

Op een dag kon ik gewoonweg niét meer mijn bed uit komen. Mijn lichaam was op. Alle spieren deden zeer. Op basis van wilskracht had ik nog door willen gaan… Door mijn fysieke grenzen heen pushen – maar dat ging natuurlijk voor geen meter

Zo werkt het namelijk niet. Je lichaam kan heel goed aangeven, wanneer die grenzen zijn bereikt; het menselijk lichaam is slim. En gelukkig maar… want wij zijn dat lang niet altijd 😉 

Hoe alles goed kwam?

Na anderhalf jaar voelde ik me een stuk beter. En het heeft toch wel vier jaar geduurd, voordat ik weer helemaal de oude was. De periode van burnout was zeker geen pretje – geheugenproblemen, de concentratie van een doperwt, overal pijntjes, enorm moe… niet vooruit te branden. 

Het heeft mij dus jaren van mijn leven gekost – maar uiteindelijk vond ik verschillende manieren om veel beter met stress om te gaan. Om mijn grenzen beter aan te geven aan anderen. En om meer rust in mijn hoofd en lichaam te krijgen. 

Eén van de voor mij belangrijkste omslagpunten, is geweest toen ik in aanraking kwam met mindfulness. 

Mindfulness leert je om meer met je aandacht in het hier-en-nu te zijn (en te blijven). Waardoor je minder multitaskt (want dat is een leuke skill, maar kost dubbele energie…) wat meer rust geeft. En je daardoor aan het einde van de dag ook meer energie over houdt.


IS MINDFULNESS ZWEVERIG, SAAI, NEW-AGE HIPPIE-ACHTIG?

Nee hoor, verre van juist. Ik leg het je uit:

Ben jij ook klaar met...?

… je overspoeld voelen door jouw emoties?
… al dat piekeren en malen?
… ’s nachts wakker liggen en je daardoor alles behalve uitgerust voelen?
overprikkeld zijn?
… jouw korte lontje?
… dingen maar niet los kunnen laten?

Ready...?

(Klik hier als je liever in drie maandelijkse termijnen wilt betalen van elk €57,-)
* In augustus start een eerste LIVE-ronde online van deze training! Ik hoop je daar te zien 🙂

De Mindfulness Challenge Korte 5-Daagse Training

WIL JIJ OOK….

1. MEER RUST in jouw hoofd?
2. MINDER STRESS en spanningen?
3. MEER GENIETEN van de kleine dingen?

Wat je leert in deze training:

 • Meer met je aandacht in het hier-en-nu te zijn (en te blijven!)
 • Meer rust te ervaren in je hoofd en lichaam
 • Meer te genieten van de kleine dingen in het leven
 • Minder te piekeren over het verleden en over dingen die er in de toekomst eventueel, mogelijk, wellicht gaan gebeuren!

Voor hetzelfde bedrag als één sessie bij de psycholoog of coach kun je nu TIJDELIJK levenslang toegang krijgen tot de online training ‘Breathe. Chill. Relax.’ Tot eind 2020 is deze training slechts €147,- incl. BTW (of 3x €57,-)! De prijs zal eind dit jaar wederom omhoog gaan, omdat ik nieuwe dingen zal toevoegen aan de training en blijf verbeteren.

De Mindfulness Challenge Korte 5-Daagse Training

(Klik hier als je liever in drie maandelijkse termijnen wilt betalen van elk €57,-)
* In augustus start een eerste LIVE-ronde online van deze training! Ik hoop je daar te zien 🙂

Even kort iets over de training...

Wat krijg je allemaal bij aanschaf?

 • Een eigen, beveiligde account in mijn Online Portaal – hier kun je de training volledig online volgen
 • Een volledig werkboek in .PDF-format, die je kunt downloaden en eventueel printen (zodat je erin kunt schrijven)
 • 8x Trainingsvideo’s – iedere week één video waarin ik uitleg geef over piekeren en over het programma en de oefeningen van die week!
 • Audio-downloads (.wav)
 • Oefeningen en tools om wekelijks en zelfs dagelijks (zelfstandig) mee aan de slag te kunnen – ook NA afronding van de training kun je deze nog goed gebruiken in je dagelijks leven!
 • Meer rust in je hoofd (en dus minder gepieker)!
 • Leren ‘dealen’ met stress – word een chille chick!
 • Meer leren genieten van het leven (en vooral ook van de kleine, dagelijkse dingen)
 • Alles in JOUW eigen tempo en lekker vanuit huis! (Je kunt de training gerust in meerdere weken doen dan de acht die ervoor staan.)
 • Toegang tot het gratis online forum ALLEEN toegankelijk als je een account hebt bij Younicare. Hier kun je altijd jouw vragen stellen op een beveiligd forum, en eventueel ervaringen bekijken en delen van/met anderen.
 • ALLE toekomstige updates van de training, inclusief alle extra bonussen die ik zal toevoegen! En jij hoeft niks extra’s betalen 😉
 • BONUS: De ‘Energy Balance Kit’ (t.w.v. €97) – krijg meer energie dankzij deze tools!
 • BONUS: ‘Een Relaxter Leven in 30 Dagen’ Anti-Piekertraining (t.w.v. €37,-) Deze training ga ik binnenkort niet meer verkopen! Dus is straks alleen nog te krijgen als Bonus bij deze training. 
 • * BONUS: Mini-training ‘Adem in, Adem uit’; een training om chronische hyperventilatie tegen te gaan (chronisch hyperventileren doe je al wanneer je meer dan 12x per minuut ademhaalt en zorgt voor allerlei klachten)
 • BONUS: Levenslang toegang tot de Mindfulness Challenge 2020 (dus ook nadat de Challenge is afgelopen! Inclusief alle video’s, maar ook de meditaties in download-vorm, alle vragen samengevat, de tekst/transcripts behorend bij de video’s en een volledig werkboek; dus met allerlei extra’s!).

* Deze bonus komt binnenkort beschikbaar (binnen nu en 2-3 weken!) Maar je hebt er recht op, zodra je nu deze training aanschaft!

Wat zeggen anderen over de training?

"Ik was eerder best wel skeptisch over mindfulness... had er wel eens eerder van gehoord. Maar vond het altijd te zweverig ofzo. Ik heb Jamila een keer gevonden toen ik een psycholoog nodig had vanwege mijn stressklachten (liep op dat moment erg vast privé en in mijn relatie). Dankzij Jamila weet ik nu dat mindfulness helemaal niet zweverig hoeft te zijn! De online training kwam er later bij en mocht ik uitproberen. Moet zeggen dat het best handig is om het vanaf je luie stoel te kunnen doen en naar luisteren allemaal! Zeker een aanrader."
Angelique
Naam geanonimiseerd

Een 'Insider'-video van het Online Portaal...

Veelgestelde vragen (F.A.Q.):

Q: Wat houdt Mindfulness precies in?
A: Wanneer we piekeren over dingen die gebeurd zijn (het verleden dus) of dingen die nog moeten gebeuren (eventueel, misschien, wellicht…), zijn we nooit met onze gedachten en onze aandacht bij hetgeen wat er NU gebeurt. Dit kan enorm ten koste gaan van de kwaliteit van het contact met vrienden en familie (want je bent er ‘niet echt bij met je hoofd’) en bovendien van het vermogen om te kunnen genieten van bijvoorbeeld de kleine (of grote) dingen in het leven. Je verliest energie door zoveel te piekeren en je druk te maken. Het geeft stress. Je slaapt misschien minder goed. En dat wordt dan een negatieve spiraal… Mindfulness kan helpen om uit die spiraal te komen, en leert je als het ware ‘uitzoomen’ uit jouw eigen gedachten. Je raakt niet meer zo overstuur van jouw gedachten, to do’s kun je beter loslaten, en je zult sneller situaties kunnen laten zijn zoals ze zijn (accepteren – want soms kun je je blijven verzetten, maar heeft dat nul zin!). Heb je zo een beter beeld ;-)?

Q: Ben jij gecertificeerd, zo ja, welke opleidingen heb je afgerond?
A: Jazeker! Ik ben psycholoog en ben in 2012 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Daarnaast heb ik meerdere bijscholingen, trainingen en cursussen gevolgd. Waaronder de opleiding tot Mindfulness-trainer, in de stijl van MBCT/MBSR (afkortingen voor: ‘Mindfulness Based Cognitive Therapy’ en ‘Mindfulness Based Stress Reduction’). 

Q: Is er een niet goed, geld terug garantie?
A: Jazeker. Als de training je alsnog niet bevalt en je hebt wel gewoon de oefeningen uitgeprobeerd, dan mag je me altijd binnen 30 dagen mailen. En geef ik jou je investering (het gehele bedrag) terug. Er geldt dus een 30-dagen niet goed, geld terug termijn. Heb je in termijnen betaald? Dan krijg je alleen jouw eerste termijn terug, gezien je dan al vier weken de training hebt kunnen doen ;-).

Q: Voor hoe lang krijg ik toegang tot de training? 
A: Levenslang! Inclusief alle toekomstige updates, extra bonussen die ik mogelijk toevoeg, en support via de mail wanneer je vragen hebt. 

Q: Waarom is deze training zo goedkoop? Zit er een addertje onder het gras…? 
A: Nee natuurlijk niet. Mijn enige doel is zoveel mogelijk mensen tegelijk te kunnen helpen, en dat lukt door deze training op zijn minst zo toegankelijk mogelijk te maken door de prijs laag te houden. En omdat jij al interesse in Younicare toonde door de Piekertraining aan te schaffen (en ik geloof dat deze training mooi aansluit op de piekertraining), leek het me goed om de training juist voor jou goedkoper aan te bieden!

(Klik hier als je liever in drie maandelijkse termijnen wilt betalen van elk €57,-)
* In augustus start een eerste LIVE-ronde online van deze training! Ik hoop je daar te zien 🙂

Meer over mij:

“Hey you, welkom op de pagina van ‘Breathe. Chill. Relax.‘ 

Mijn naam is dus Jamila en ik ben gekwalificeerd psycholoog en gecertificeerd mindfulness-trainer. Sinds een jaar of zes heb ik mijn eigen praktijk in Arnhem, waar ik veel jonge mensen tussen de 20 en 45 jaar oud zie met stress- en somberheidsklachten (zelfs paniek en burn-out). En dus ENORM VEEL gepieker! Het is mijn passie om zoveel mogelijk mensen te bereiken en te helpen met het verminderen van hun stressklachten, zodat ze lekkerder in hun vel zitten en (weer) kunnen genieten van de kleine dingen in het leven, hun gezin of hun relatie!”